Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gelato Italiano.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inghetata artizanala Gelato Italiano
22 lei
Brand
Inghetata artizanala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsele Gelato Italiano sunt artizanale, i-si mentine calitatile excelente de 24 de ani. Aceste produse sunt preparate din lapte si oua, nu contin praf de inghetata, isi mentin termenul de valabilitate 16 luni sub -20 de grade.

In anul 2008 am inceput sa distribuim 3 grupuri de produse in Romania:

- deserturile de inghetata sunt unice pe piata romana, pentru ca, aromele si ambalajele sunt mai speciale. Arome: tiramisu, cocos, lemon sorbet, ananas, iaurt cu visine, vanilie cu caramel, bacio ciocolata, parfeuri si altele. Aceste deserturi sunt ambalate si servite in coaja de lamaie, coaja de cocos, coaja de ananas iar unele sunt ambalate si servite in ulcici ceramice pe care clientii ulterior le pot pastra. Din experienta personala, acestea se pot vinde foarte bine in restorante, pizzeri, hoteluri, la nunti si in alte locuri selecte.

- langa cornet, si inghetata pe bat promovam torturi familiare in 7 arome: vals ciocolata, agris lamaie, padurea neagra, capsuni de padure, fistic, papanas cu prune, alune de aur(a castigat medalia de aur in concursuri de inghetata) in cutii de 900 ml. (A fost cea mai bine vanduta in sezonul trecut).Ocupam si inghetata update, dietetic (fara zahar) 1000 ml. Aceste produse oferim ABCurilor.

- inghetatele pentru glob ambalam in trei marimi. 4750 ml, din care ies 80 de globuri; 3250 ml sunt decorate, din care ies 60 de globuri. 2300 ml marimea este exact jumatatea lungimii celui amintit, din asta iese 40 de globuri, deoarece este mai adanca. Consider ca este un vantaj pentru ca putem expune in vitrine de doua ori mai multe arome in aceasi timp. Produsele pentru globuri recomandam in stranduri, restaurante si locuri aglomerate.

Dupa cum vedeti promovam produse speciale. Cautam patreneri de colaborare cu care dorim ca pe viitor sa avem o colaborare fructuoasa pentru ambele parti.
Va atasez prospectul produselor.

Cu stima,
Pete Alexandru
Oradea

Tel: 0740936960;+4-0745/075-418 ; +4-0735/852-509; +4-0735/852-507

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura